Advokatbyrån Sigeman & Co söker biträdande jurist

Advokatbyrån Sigeman & Co söker biträdande jurist

Advokatbyrån Sigeman & Co driver sedan 1991 verksamhet med affärsjuridisk inriktning i Malmö. Vi arbetar brett men med särskild fördjupning på fastighets- och miljörätt, bolagsrätt och företagsförvärv, arbetsrätt, entreprenadrätt, tvistlösning och offentlig upphandling. Vi söker nu ytterligare en biträdande jurist.

Vi söker dig som har juristexamen med goda betyg och några års erfarenhet av kvalificerat juridiskt arbete. Det kan vara notarietjänstgöring, arbete på advokatbyrå, bolag eller annat likvärdigt arbete. Du ska ha mycket god förmåga att utrycka dig såväl i tal som i skrift på svenska och engelska. Eftersom vi arbetar nära företag och deras verksamheter förutsätts intresse av och grundläggande förståelse för frågor som uppkommer i affärslivet.

Vi erbjuder en trevlig och centralt belägen arbetsplats med intressanta arbetsuppgifter. Vi ställer höga krav på oss själva och våra anställda men värnar om arbetsvillkor som ger en god balans mellan yrkes- och privatliv. Du kommer att få arbeta inom olika rättsområden. Med tiden kommer du att specialisera dig inom ett eller flera rättsområden.

Om du tycker att detta låter intressant, skicka gärna dina ansökningshandlingar med personligt brev, CV, betyg, uppgift om referenser och eventuella intyg till post@sigeman.se. Rubricera gärna mejlet med ”Rekrytering” för att underlätta vår hantering. Vid eventuella frågor är du välkommen att kontakta Henrik Asklund, henrik.asklund@sigeman.se. Vi kommer att kontakta och intervjua kandidater löpande, och du är därför välkommen med din ansökan så snart som möjligt, dock senast den 31 augusti 2024.