Advokatbyrån Sigeman & Co söker biträdande jurister

Advokatbyrån Sigeman & Co driver sedan 1991 verksamhet med affärsjuridisk inriktning i Malmö. Vi arbetar brett men med särskild fördjupning på fastighets- och miljörätt, bolagsrätt och företagsförvärv, arbetsrätt, entreprenadrätt, tvistelösning och offentlig upphandling. Vi söker nu ytterligare en eller flera biträdande jurister.

Vi söker dig som har juristexamen med goda betyg, och gärna med notariemeritering. Ytterligare något eller några års erfarenhet från arbete på advokatbyrå eller likvärdig erfarenhet är meriterande men inget krav. Mycket goda kunskaper i engelska förutsätts. Eftersom vi arbetar nära rörelsedrivande företag är det nödvändigt att du är intresserad av och har en grundläggande förståelse för frågor som uppkommer i affärslivet.

Vi erbjuder en spännande arbetsplats med högt tempo och intressanta arbetsuppgifter. Vi ställer höga krav på våra anställda men erbjuder samtidigt arbetsvillkor som ger en god balans mellan yrkesroll och privatliv. Du kommer att ges möjlighet att arbeta inom olika rättsområden, även om en viss specialisering kan komma att ske tidigt.

Om du tycker att detta låter intressant, skicka gärna dina ansökningshandlingar med personligt brev, CV, betyg, uppgift om referenser och eventuella intyg till post@sigeman.se eller via post till Advokatbyrån Sigeman & Co AB, Anna Lindhs plats 4, 211 19 Malmö. Märk gärna kuvertet eller rubricera mejlet ”Rekrytering” för att underlätta vår hantering. Vi kommer att kontakta och intervjua kandidater löpande, och du är därför välkommen med din ansökan så snart som möjligt, dock senast den 30 september 2020.

Sigeman & Co grundades 1991 och är en advokatbyrå inriktad på affärsjuridik i vid mening. Man hittar oss i lokaler på Anna Lindhs plats nära Centralstationen i Malmö. Byråns jurister har lång erfarenhet av allmän affärsjuridik och många av oss är även specialiserade inom olika rättsområden. Våra uppdragsgivare återfinns såväl i den privata som i den offentliga sektorn.

Information om hur vi behandlar dina personuppgifter finns i vår integritetspolicy (länken öppnas i ett nytt fönster).